Unibet játszik Marcus Rashford a Manchester United ismert lépésein

A tizennyolc éves játékosnak a csütörtökön a Midtjylland elleni debütálás előkészítése érdekében befejezte az Európa Liga utolsó harmincas nyakkendőjét, miután két gólja biztosította, hogy a dán bajnokok kiüresedtek, 6-3 az aggregátumon. Marcus Rashford megduplázza Manchester United legutóbbi megmentőjévé válik James Riach Bővebben

Lehetséges, hogy Anthony Martial sérülést szenvedett a bemelegítésben. Bármely elképzelést, amely megakadályozhatja, hogy Rashford 64 és 75 percen át sztrájkolt, az Unitedet a 3-2-es deficitről költöztette át 4-3-ra. Mégis a Manchester-szülött előrelépés a City-ben lenne, ha nem lett volna elfordult a kis létszám miatt, amikor egy fiatal, Unibet Hungary reménykedő Fletcher Moss Rangers, egy Didsbury-i klub. Ron Jamieson, az ő elnöke, Rashfordot mutatta be Fletcher Mossnak.Azt mondja: “Citynek esélye volt, mielőtt elment volna United-be, mert megkérdezték testvérét, Dwain-t, hogy cselekedjen. Megpróbálták átjutni Marcus hátsó ajtaján. Azt mondták: “Ha felkapunk egy pár fickót, felderítjük Önt”, és azt mondta: “A bátyámat le kell adni.”

“Nem kedvelték őt, mert ő volt a kis oldalon. Dave Horrocks [a Fletcher Moss] egy akadémiai edzője az Egyesült Egyesült Államok fejlesztési központjainak, és én vagyok a Manchester United felkutatója, ezért a Moss Side fejlesztési központjához nyomultam és tájékoztattuk Derek Langley-t [a United-re való felvétel vezetőjét] nézett.Rengeteg időt töltöttek benne, hogy távol tartsák a farkasokat és aláírják őt a kilencedik születésnapján. “Rashford főszereplője csütörtökön egy olyan érzelmi gazdaság kísérte, amelyen kívül szerepelt. Aztán egy ritka dolgot hagyott Unibet magának: vigyor. – Marcus már hat éves volt – mondja Jamieson. – Nagyon megalapozott, csendes fiú. Szereti a gólokat. Talán ez lesz az egyetlen alkalom, amikor mosolyogni fog. Ahogy látta őt csütörtökön: nem sokat mosolygott. ”

A Rashford a legújabb olyan Fletcher Moss gyártósor, amely fel tudná tölteni a jelenlegi XI professzort, amely magában foglalja Wes Brownt, Danny Welbeckt, Ravelt Morrison, Tyler Blackett és Cameron Borthwick-Jackson.

Alan Chard, egy bizottsági tag, azt mondja: “A hírnevünk átveszi a felvételt.Nagyon sok köze van Weshez, mert Angliába is játszott – az emberek ezért ismernek bennünket. “A Fletcher Moss Rashfordhoz való csatlakozáskor rögtön megmutatta, hogy a korábbi öreg fiúkat a nagy idő. “Ebben a 2005 nyarán körülbelül öt vagy hat gyerek volt, akik úgy néztek ki, mintha futballozni tudnának. Marcus nagyon jó volt a labdán, első érintése jó volt, és RoShaun [Williams, most United] volt egy nagy nyakú középső vissza. Ez a kettő kiemelkedő volt.

“A csoportot egy vagy két versenyre vittük, és pár kalapácsot vettünk. Aztán megtaláltunk egy vagy két másik játékost, és beléptem őket a Fallowfield-i North West Champions Cupba. Felkértem velük egy edzőt, ahogy a klubbemutatónkat, a Mark Gainard nevű srácot csináltam.Megmondtam neki, hol játszanak -, hogy Marcust jobbra tegyék, talán felfelé.

“Telefonhívást kaptam Markről, aki azt mondta:” A bemutatóra késni fogunk , a fiúk nyerték a csoportjukat. Itt van Man United, Man City, Everton – Marcus mindent figyel. Körülbelül fél óra alatt ott leszünk. ”

” Egy óra telt el, és újabb telefonhívás érkezett. “Végezetül vagyunk, és tudom, hogy megy.” És egy későbbi telefonhívás, mondván: “Megnyertük az Észak Nyugat Bajnokok Kupáját.” Minden gyerek visszajött a bemutatóba a trófeákkal , amelyek nagyobbak voltak, mint ők. ”

Vasárnap az Arsenal az Old Traffordban van, és a Rashford elkezdődhet, ha Martial nem áll rendelkezésre. Jamieson azt mondja: “Szerencse volt – sérülés volt, ami megnyitotta az ajtót a fiúnak.Megkapta a lehetőséget, és remélem, hogy Van Gaal ad neki egy másikat. Azt hittem, egy kicsit fizikailag naiv [csütörtökön], így fel kell vennie a játékát. De biztos vagyok benne, hogy jön. ”

A Rashford sikerének egyik mellékterméke lehet az, hogy segítsen elkapni a szükséges befektetéseket a korábbi klubjába. Chard azt mondja: “Három hét oldalról, három kilenc oldalról és három 11-es helyről van szó, plusz egy edzőteremmel és egy klubházzal, így el tudod képzelni, hogy ez nagy. Mindannyian a tanács tulajdonában áll.

“A tárgyalások során megkezdjük a rendszert, de azért küzdünk, hogy megtaláljuk a befektetőket, hogy segítsünk az átépítés finanszírozásában, segítsen nekünk egy Astroturf pályán, és jobb coachingot biztosít.

“Nagyon aggódunk.Nem fogjuk elveszíteni a létesítményt, de kiderült, és valószínűleg legalább félmillió fontot kell fizetnünk. “Rashford egy finom reklám a Fletcher Moss értékére és a fiatalok felbecsülhetetlen értékű árucikkére. Jamieson hozzáteszi: “Csak azt gondolta, hogy ott van, hogy kiegyenlítse a számokat, egy kis ajándékot [United] mondja:” Van egy ifjúsági játékos a padon. “De ő két gólt csapott be – Wayne Rooney átmegy, mondom. Hadd menjen el a fiatalok.

“Amikor Rooney bejött, mindenkit elmozdít az útból. Tehát most talán Rooney-nek ki kell mennie az útból. ”

more info