Liverpool mål Mario Götze förbinder framtiden till Bayern München

Liverpool ser ut att ha blivit ett slag i deras strävan efter Mario Götze efter att tysklanden internationellt ansåg sin framtid till Bayern Munich.Manchester United för att bekräfta Louis van Gaals utträde när Mourinho står vid – lev! Läs mer

Jürgen Klopp har identifierat mannen som gjorde Tysklands vinnande mål i 2014 års VM-final som överföringsprioritet och var optimistisk för att slutföra en affär för cirka 20 miljoner kronor.Men trots rapporter i förra månaden som den 23-årige har blivit tillsagd av den kommande Bayerns ledaren Carlo Ancelotti som han inte räknar med i sina planer, citerar den tyska tidningen Bild att Götze säger att han nu har bestämt sig för att stanna kvar i München. / p>

“Jag ser fram emot den nya säsongen i München och kommer att göra allt för att vara i toppform för min första träningspass under Carlo Ancelotti,” sa han.

Götze, som spelade under Klopp i Borussia Dortmund innan han flyttar till Bayern 2013, har ett år kvar på sitt kontrakt men gjorde bara 12 framträdanden under Pep Guardiola.Det var underförstått att spelmakaren var intresserad av att lämna Allianz Arena på jakt efter mer regelbunden fotboll, men hans situation har blivit mer komplicerad av de nyheter som han har skildat med sina långsiktiga agenter SportsTotal.

SportsTotal och Mario Götze avslutar sitt sexåriga samarbete genom ömsesidig överenskommelse, “läser ett uttalande från byrån. “Detta är resultatet av en konversation SportsTotal VD Volker Struth och den 23-årige framåt som träffades efter Bayern Munchens spel i lördags.” Efter omfattande överläggningar och diskussioner under de senaste veckorna har vi kom tillsammans för att bestämma att vi kommer att säga upp samarbetet. Därför träffade vi en gemensam diskussion och delades med ömsesidigt samtycke.Jag tackar honom för hans många år av förtroende och önskar honom väl för framtiden. “Götze tillade:” Jag tackar SportsTotal för ett mycket bra samarbete med många höjdpunkter och bra minnen som bestämt min karriär beslutsamt. “Götze berodde på att resa till Ascona i Schweiz på måndag för att ansluta sig till tysklandskampen innan Euro 2016 satte ut Bayerns seger i den tyska cupfinalen på grund av ett brutet revben.

p> Bayern har också avslutat undertecknandet av Dortmund-kaptenen Mats Hummels på en femårig affär för en obeskriven avgift. Centralsekretskontraktet löpte ut 2017.