Unibet pariuri sportive online

Unibet pariuri sportive onlinePe măsură ce se pregătește să-și pună capăt absenței de patru luni, Liam Farrell crede că fundațiile sunt în vigoare pentru anul 2016 pentru a fi un an de amintire pentru Wigan.Farrell a fost eliminat de la începutul lunii aprilie, cu un prejudiciu la coaste, dar este de așteptat să se întoarcă vineri, când Wigan călătorește la Castleford, încercând să mențină Unibet presiunea asupra liderilor liga, Hull FC. în Cupa Challenge împotriva Hull cu o sută de zile în urmă, Marele Final și premiul adesea subevaluat al Scutului Liderului Ligii sunt încă susceptibile de a fi apucați. “Ar putea fi un an special în ciuda cupa, vă faceți griji despre asta “, a spus Farrell. “Primul nostru obiectiv este punctul de top; suntem într-o poziție bună cu locul în care ne aflăm și, Unibet sperăm, putem să o ștergem, să terminăm și să ajungem într-o poziție bună pentru aceste semifinale “. Scutul Leaderului Ligii a fost considerat un un premiu secundar în Super League în ultimii ani, dar Farrell a spus că, în urma rundei finale dramatice de anul trecut, în care Leeds a câștigat primul loc în detrimentul Warriors, Wigan este mai hotărâtă decât oricând să termine topul competiției, Unibet pentru a patra oară în 20 de ani.

Farrell a spus: “Din moment ce Unibet pariuri sportive online structura liga nouă a venit într-un pic mai mult accent a fost pus pe primul loc; este mai important pentru noi după ce Leeds a luat-o de la noi la moartea anul trecut.Este un sistem bun în opinia mea și suntem hotărâți să revendicăm primul loc în Unibet acest an după ce am venit atât de aproape de 12 luni în urmă “. Nu este suficient de bun pentru un club ca Wigan să ajungă la Grand Final, avem standarde înalte aici.Fiind la Old Trafford nu este suficient; trebuie sa incepem sa castigam din nou lucrurile, acest top spot urmat de cel mare la Old Trafford este scopul nostru in acest an “. Anglia internationala a jucat ultima data pe 1 aprilie impotriva Warrington si se Unibet concentreaza sa faca fata pierdut timp.

“Jocuri ca derby-ul St Helens, jocurile mari de la Leeds și semifinala cupelor, acestea sunt jocurile cu care esti disperată să joci și este dificil să te uiți băieții se joacă în meciuri mari fără tine “, a spus el. “Asta mă va face mai mult hotărât să joc în unele jocuri mari cu Wigan în următoarele luni, deși.” “Nu poți ieși și să-i ajuți pe băieți când ești pe margine; din punct de vedere Unibet mental, este greu să te descurci, pentru că te simți blocat și înțepenit în micul tău bule. Te face să fii mai hotărâtă să te potrivești.Poate fi dificil singur, dar acum sunt hotărât să joace un rol în acest an și să fac mai multă istorie cu acest club. “