Ligan väntar på hösten Bwin höst mellan Pilsen och Sparta

League väntar på söndag i den 11: e omgången av en stor hit faller mellan de två största favoriter av tävlingen och Sparta Pilsen och ingen av hans rivaler inte går överraskande i första hand. Ju bättre position är titelförsvarare Viktoria, som är på andra plats framför tabellen till femte Praguers fyra punkter bly och seger när rivalerna har avsevärt bwin rebound. Led tabellen på lördag för att försvara hem mot Mladá Boleslav Brno.

Viktoria vann över Sparta senaste fyra match, och betalas dem på ett enda mål. Letenisterna tycker inte om att komma ihåg den sista matchen i Pilsen, där de slog 1: 2 trots en 50 minuters strömspel.Viktoria är en liten favorit eftersom att Prag invånare fortfarande lider omfattande sjuka bay, och till skillnad från rivaliserande spelas torsdag duell bwin kärngrupp av European League hemma.

Just förra cup match men två rivalerna stämningen förändrats. Medan spartan från en enda missiler rådde i Israel över Hapoel Beer Sheva 1: 0, Pilsen hem efter en dålig prestation dukade 1: 2 Astra Giurgiu

“Vi måste besegra Astra snart glömma det.. eller vad man ska analysera, eftersom det var så dåligt att det är meningslöst att återvända.Jag tror att det var bara en dålig dag, spelarna från shaker och söndag mot Sparta vi ger en helt annan bwin prestanda. Tänk på det på ett ansvarsfullt sätt för att matcha tillvägagångssätt, “ sade Pilsner tränaren Roman Pivarník. ” det är sport, tennis inaktiverar också en och i nästa omgång får du ut till världen hundra “ säger han.

medan Plzen senaste sex ligamatcher förlorade poäng endast i sista dra 1: 1 Slovácko Sparta i föregående omgången vinna över Jihlava avslutade sträng fyra rundor utan en seger.Letna men trivs under ledning av nya tränaren David Holoubek, som han vann fem tävlingsmatcher, fyra segrar och en oavgjord.

Coachen ansåg fortfarande favorit Západočechy. “Pilsen ligger före i tabellen och kan roteras med avseende på torsdag och söndag spel. Detta är två indikatorer som talar för mig som är en favorit,” säger Holoubek.

“Dessutom har de en utmärkt coach som ändrade spelet, bwin disposition och förde det mer krävande. det är en annan motståndare än vad vi brukade. vi åker dit med oss ​​till dem mest olycklig, försöker få ett bra resultat och tillhörande resultat “ säger.

Sparta missade de sista nio spelare under ledning av Martin Frydek, Josef Sural eller Tomas Rosicky.Pilsen mot Astra härstammar från en gemensam enhet på grund av skada endast kaptenen Roman Hubník hans frånvaro, kan det vara avgörande, eftersom Victoria inte fungerade utan honom defensiv.

Förbundet leder med två poäng före Plzen Mlada Boleslav. Central Bohemia förlorade under de senaste sju omgångarna, bara två poäng och den form de vill validera mot Brno och att i ligan hemma fem raka nederlag. “The Boleslav ledde ligatabellen är en fin utsikt och alla som vi är fans, vill vi erbjuda även efter hemmamatchen med Brno” säger tränaren Leos Kalvoda.

Slavia under nya tränare Jaroslav Šilhavý vann inte i sex omgångar och vann de senaste fem.Efter onsdagens triumf 4: 1 i dohrávce Brno hoppade Praguers redan på tredje plats och mot Slovácko försvagades bara tre straffas försvarare inte ta något annat än tre poäng

I andra helgen matchar Jablonec nyligen under ledning av en bwin tillfällig coach Zdenek. Kluckého närvarande på fältet förra Pribram, en nybörjare från Karvina välkomna Teplice och Liberec på söndag för att försöka Hradec Kralove initiera en övergång från järnväg fjortonde i tabellen.

more info: Bwin apuestas online