Valet av Pacific Division i NHL Stars ‘Cup har bekräftat västerns dominans

söndag brottning stjärnorna i matchen föregicks lördag skicklighet tävling, som regerade i Western Conference spelare. Av de sex konfrontationerna i olika färdigheter vann de i fem fall. Ärlig framgång i öst anordnad åtminstone hållit bästa anfallare den här säsongen NHL Alex Ovechkin. Kapten Washington lyckades med den hårdaste missilkonkurrensen (163 km / h).

Västra dominans anordnad snabbaste skater Connor McDavid Edmonton, korrekt setter Alex Pietrangelo of St.Louis, spelaren med den bästa kontrollen av pucken Johnny Gaudreau Calgary, den mest exakta skytten Brock Boeser Vancouver och målvakter är fjorton varandra likvide räder regerade Marc-Andre Fleury i truppen rookie Vegas.

I söndagens matcher på två gånger tio minuter spelas med tre spelare på planen första lördagen väga så mycket mer framgångsrika lagen i den västra konferensen.

den första öppnade poäng spelarna Central Division, när han tryckte på 2 minuter i form av en anfallare som spelar Colorado Nathan MacKinnon. Lean sedan värdera varade fram till 15: e minut. För inåt Connor McDavid dock Pacific Division i finalen fem minuter vände poängen. Edmonton kaptenen beredd att kompensera Drew Doughty och omsättning för James Neal.

MacKinnon med P.K.Även Subban tillbaka Central Division mål på 2: 2 i spelet, spelar en stor rookie Brock Vancouver Boeser dock tillsammans med Brent Burns gjorde i den 19: e minut från 24 sekunder och beslutades. Då en säkring i tid lagt till en andra scoring 19:18 Neal, hans fjärde hjälpa dig skrev McDavid.

I den andra semifinalen möts med Metropolitan Atlantic Division och publiken var glada poäng fler presenter. Deras glädje förstärks dessutom det faktum att efter att ha vunnit Atlanten Division främjas främst inhemska aktörer Tampa Bay.Den ryska anfallare Nikita Kučerov Abraham planterade en hattrick och inga poäng eller avgår Brayden Point (1 + 1) och kapten tävlingar ledare Steven Stamkos (0 + 2).

Gatekeeper Ligtning Andrej Vasilevskij fångats under den initiala desetiminutovky 10 av 13 skott Metropolitan Division vid vilken skytten efter tillsats driva samspel av olika stora konkurrenter och konkurrenter Crosby och Alex Ovechkin (båda 1 + 1). Liknande Kučerov (3 + 0) med tre punkter bidrog till vinnande Division Atlanten och Jack Eichel Buffalo (1 + 2) och Ottawa motståndarförsvarare Erik Karlsson (0 + 3). Nu förutom honom, gjorde domaren inte igen och gjorde mål efter utmaningen med rivaliserande tränare händelse i en humoristisk stämning diskuterade videorozhodčí.

I finalen har det inte varit så framgångsrikt för hemmamästarna Tampa.Marc-Andre Fleury och Mike Smith målvakt i Pacific Division fick endast två mål görs. Båda dem besegrade Detroit offensiva Mike Green. Hans produktivitet är dock behövs endast för att mildra förlusten av Atlanten Division, som höll på att förlora eftersom den första minuten.

Triumph Pacific Division efter 59 sekunder, öppnade spelet upp och 18 minuter och avslutades den svenska framåt Rickard Rakell Anaheim (2+ 1). Förutom honom, sköt skytten genom en annan försvarare Drew Doughty LA, šikula Calgary Johnny Gaudreau och en av de mest produktiva rookies denna säsong Brock Boeser.Stigande stjärna i den nya ligan truppen efter Vancouver valdes som den mest värdefulla spelare-Star Game, och sedan körde hem en ny bil