Vem imitera duoden H + H? Tennisspelarna lockar igen olympiska spelen igen

Petra Kvitova hävdar att den representerar den största mål för säsongen. Tomas Berdych med tanke på deltagande i alla tre tävlingar (singlar, dubblar, Mixed). Paret Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecka som symbol för de fem färgade cirklar vakna livsform.

“inte ens att vinna, men jag vill komma till OS”, säger Karolína Plíšková. “Jag skulle vilja se hur det var för henne. Det är en sällsynt turnering. Jag tar det som en avledning. “Medan Grandslamas hålls fyra på ett år, kommer spelen bara att visas en gång vart fjärde år.

Barbora Strycka lade sin syn på vintern förberedelser: “Rio är min dröm”

Petra Cetkovska till 2016 säsongen, klamrade sig fast av samma anledning.För fyra år sedan i London gick i öppningsrundan mot rike den främre raden titta hockey Jagr. Men den vackra tjeckiska Wimbledon glesa gräs och haltade gled utanför planen med skadade fotleden och tårar. Bag bar henne Fed Cup-kapten Palau, sjukgymnast stödde henne och strök hans rygg.

Minnet uppmanade henne att tåla till WTA Tour till letoška. Brasilien för att spola London sorg. Men hennes andra skador på stegen knackade så låg att ytterligare möjligheter förmodligen nedočká (kvalificerade regler se rutan).

Men hennes sinne fastnat megasrazu sport atmosfär.Hon gillade hennes öppningsshow samt hennes vistelse i byn. “Vem är i det, inte OS”, sade hon.

“I stort tält med tusentals webbplatser som du kan träffa människor från hela världen, från Sri Lanka, de små öarna, som jag aldrig hade hört talas om.”

Eternal ensam, stängt på tenniskretsen locka den pittoreska gemenskap och tillhörighet.

Okukuji stjärnor från andra sporter, jublande landsmän även personligen, om möjligt. De inser att när du tittar på spel fler tittare än de andra företagen.

“Alone i OS och titta på sport som annars inte komma in tv. Gymnastik, simning “, säger Karolína Plíšková.

I Rio kommer inte att ge ut miljoner i bonus.ATP (åtminstone ännu) inte utgång ens upptäcka belöningar i rankingen. Framgång vid OS fortfarande lyckas tenistově karriär underverk.

Just ihåg Wimbledon kampanj Hlavackova s ​​Hradecka för silver och deras marsch till pallen i stövlar.

I sitt hemland, så berömd mer än triumfer på Roland Garros och US Open. Blond leende erhålls folkmassor supportrar. Förkortningar av H + H har blivit ett känt märke.

Det är inte förvånande att de två anpassa programmet för att maximera dina chanser att kvalificera sig för nästa idrottsfest, och på grund av sin förberedd. Förväg till finalen i Australian Open indikerade att gå på den rätta vägen.

På liknande sätt, med tanke på Berdych och Radek Stepanek.Det beprövade paret från Davis Cup kommer att ha en gemensam show på flera turneringar.

“Vi uppdaterar våra vanor, vi har en stor motivation”, sa Stepanek. “Vi förlorade väldigt tätt under de senaste två OS. Vi vill slåss för en medalj. Vi har den sista chansen. “