Spänning över hela landet

Och det hände sig att efter en vecka i vildmarken, utan näring, återvände du Premier League. Och folket talade och de ropade till himlen: “Vi har syndat mot dig, för i din frånvaro har vi givit frestelse.” Och på deras ansikten skeddes skuldsättet, för de hade deltagit i de internationella vänskapsmännen . Och om du liga roar, så gjorde folk det igen, ty de ljög med en tillfällig europeisk fixtur för dig i elitklubbarna, och du talade om Barcelona och om Liverpools resor i tysklands land.

Och Premier League blev upprörd och bad dem att samla sin finaste polyester och att bära den på ryggen och att marschera på sina platser av dyrkan och att vila där.Och över landet blev rösterna upprepade igen, och det var ni av seger, ni ljöd av nederlag och ni ljöd av sång som skakade i land.

Och på denna dag, när ni ropade med en stor skrik, och de blåste med jätte trumpet och slog med dig trumman, du Villa föll ner platt. För varje sak finns en säsong: en tid att gråta och en tid att skratta; en tid att sörja och en tid att dansa; en tid att få och en tid att förlora. Och för villa var det säsong att gråta, sörja och framför allt förlora. Ty det var skrivet att ni nästa säsong kommer att vara i jättemästerskapet, om deras skörd på denna dag inte blir mer riklig än ni skördar Norwich.

Och i Sunderland sökte de frälsning från deras förtvivlan. Och Sam av Allardyce beordrade dem att vara starka och med gott mod och inte vara rädda.Men deras hus hade fallit för att förstöra och rävarna gick bland dem. Och se, räven kunde springa över sina byggnader och bryta ner sina stenmurar och deras egna vapen var svaga och deras hjärtan fulla av ånger.

Och ni i Tottenham fruktade att räven skulle ta Allardyce s armé och fest på dem. För de skulle vara tvungna att bevittna denna kamp och sedan marschera in i sitt eget fält och förstöra djävulernas verk i rött med sina egna goda gärningar.Och om de skulle svika, skulle du vara lång och svår, och de skulle stå som vid foten av ett stort berg. Men Pochettino utrustade dem med styrka för er strid, och de gjorde kom ihåg att du öppnade dagen när du slog ihjäl hos dig, Olde Trafford, och de lida av ett eget sår och de föll och rättvisa tjänade inte. Och de plottade för att utföra stor hämnd på dig Reds med vredfulla bestraffningar och skickliga trickery, och förneka dem en plats i mästerskapslagen.

Och i Tottenham fruktade de också gunners makt för deras grannarna provocerade dem grovt och irriterade dem, och de hade ett spel i din hand.Men på den här dagen svärmade sex pointers över hela landet och förbrukar dig som gräshoppor, förbrukar alla ättlingar i Egypten, och du Gunners egen börda var svår. Och västkammaren nådde dem med sin överstepräster som kunde utföra mirakler från de uppsatta bitarna, och de begjutade gigantiskt, att du försökte silver och guld på de fyra bästa och kämpade för att göra det till sin egen.

Och Det var spänning överallt du landar. Och folk ropade en gång till och de grät och de sjöng, och de lovade att överge dig falska idoler och alternativa underhållningskällor. Och du Premier League tittade ner på jorden och var nöjd. KVOTE AV DAGEN

“Re: Fifa Ted (igårs brev) – Jag är nog inte den första eller senast att föreslå detta, men Republiken O ‘ Irland manager Woody Allen som fru Doyle säkert?Fortsätt, skriv ut det här, fortsätt. Fortsätt “- Mark Robinson.

“Mrs Doyle ska spelas av Karren Brady:” Kommer du att flytta till den olympiska stadion? Åh, det kommer du att fortsätta, fortsätta, fortsätt. ‘Biskop Brennan som spelas av Arsène Wenger:’ FIFA indiscretions? Jag såg det inte “” – Ron Graham. “

” Re: Anagram av chefer (gårdagens brev) – “Cremer all day”. Den hittills okända – och uppriktigt oroande – prinsens sida av Big Sam “- Mark Dawson.

” Har varit mycket imponerad av dina senaste referenser till min hemlösa underjordiska hemstad.Först påpekar du att “Borussia Dortmunds huvuddräkt Hans-Joachim Watzke anser att utlänningar äger 99% av världens rikedom och att månlandningarna är faktade i en St Helens-skur” och då erbjuder du ett cringingly unfunny fotografi av Saints legend Alan Hunte störs av en baguette i att främja Gavin Willacys utmärkta bit på 20 år av Super League. Sterling arbete “- Stephen Orford.

Risken är att om du läser det här te-tidiga fotbollsmailen, är du nästan helt enkelt singel. Men frukta inte – om du vill hitta kamratskap eller kärlek, registrera dig här för att se profiler av den typen av erudit, sällskaplig och vänlig folk som aldrig skulle drömma om att gå ut med dig.Och glöm inte, det är inte den avslag som dödar dig, det är hoppet. BIT OCH BOBS Facebook Twitter Pinterest Återgå till avsändare.Fotboll: Marco Vasini / AP

Liverpools uppgång under Jürgen Klopp kan slå skidorna efter att Milan förutsåg att de förväntar sig att skicka Mario Balotelli tillbaka till Liverpool med en stor Return to Anfield-anteckning som fastnat på honom. “Han är desperat att stanna här i Milano”, squeakade Milanos huvuddräkt Adriano Galliani. “Men som jag har sagt tidigare, ger han ingen permanent uppgörelse för tillfället.”

Sepp Blatter, den tidigare FIFA-presidenten som är avstängd från alla fotbollsaktiviteter på grund av en serie oetiska metoder under hans tiden i den vilande vulkanen som fungerar som styrelsens kropp, är att visas på panelen vid universitetet i Basel / Basel / Baaarrrrll som expert på hur man hanterar korruption. Tony Pulis är inte på väg att bläcka ett nytt West Brom-kontrakt, men han är angelägen om att få en gratis middag från ordföranden Jeremy Peace. “Jag har fortfarande ett år kvar, det är ingen rush att göra någonting annat.Jag föredrar att sitta med Jeremy och ha ett gott glas vin och en bit att äta, “cooed Pulis. Manchester City kan med glädje riskera att se att olika bitar faller av Vincent Kompany snarare än att riskera att se Eliaquim Mangala i försvarets mitt igen under sitt andra halvår i Big Cup mot PSG.

p> Tidigare Real Madrid målgud Raúl kommer att dra sig ut i klubbens berömda isvita skjorta en gång i en juni-charidekamp mot Ajax för att hedra Johan Cruyff.

Och den israeliska sidan Beitar Jerusalem har bannlyst reportrar som arbetar för en vänster lutande tidning från pressrutan efter att ha fått en rasande funk på om rapportering av klubbens påstådda r@cism.STILL WANT MORE?

Det är inte bara överdimensionerade specs, ansiktshår och körsbärröda Dr Martens som är trendiga igen, så är begreppet ett andra lag, tack vare Cuddly Claudio och co, cheers Richard Williams i denna Leicester love-in.

Barry Glendenning, Paul Doyle och Michael Butler förtjänar ett pris på något sätt att hitta 10 saker att se fram emot i Premier League i helgen.Bra gjort.

Tack vare en plan – och en extraordinär man – kan West Ham undvika att bli en blixt i pannan, rimmar Jacob Steinberg.

En monorail att ta Spurs och Arsenal fans upp till en gemensam stadion på Alexandra Palace? Ja, det är en förebyggande plan plockad från veckans glädje av sex: dåliga idéer i fotboll.

Jürgen Klopp påminner engelska fotboll vad det alltid har varit bra att: stänga ner. Jonathan Wilson får sin gegenpress på.

Och Jamie Vardy, en lerig visselpipa och en förlorad shinpad-funktion i denna veckas Du är Ref. Peep! DEN SLIMMESTA AV SLIMPNINGAR