Kevin De Bruyne kunde vara tillbaka före schemat för Manchester City

Kevin De Bruyne säger att han återhämtar sig snabbare än väntat från en allvarlig knäskada och kan vara tillgänglig för Manchester Citys match i Bournemouth den 2 april. Han sa: “Min skada går bra. Jag tränar mycket bra och jag tror att jag är före schemat. Jag letar efter att vara tillbaka efter den internationella pausen. Jag tror att det är några veckor framåt.

“Jag har tränat ute i nästan två och en halv vecka med physiosna som gör en och en halv timmes sessioner om dagen, plus inuti.För tillfället har jag inga problem med några enskilda saker, så jag mår bra. “

City är på fjärde plats en poäng framför West Ham United och Manchester United med åtta matcher kvar. “Jag tycker att det alltid är frustrerande för en spelare att inte vara där men från det att det hände jag bytte min knapp och jag förbereder mig själv för att göra det bra i de närmaste spelen jag kommer att vara där”, säger De Bruyne. p>

“Det har varit tufft eftersom vi har förlorat några spel i ligan och vi är lite bakom men vi är där i Champions League och ser fram emot det och förhoppningsvis kan vi göra det bra.”

Av mötet med PSG tillade han: “Jag tycker att det är en mycket trevlig rita. PSG är en underbar klubb.De är redan mästare i Frankrike och kanske det kan vara en fördel för oss, men om du vill vinna Champions League måste du vinna mot de stora pistolerna. “

City är 15 poäng bakom Leicester City som spelat ett spel mindre. “Matematiskt finns det alltid en chans. Vi har många poäng bakom med åtta matcher att gå. Om vi ​​inte klarar det, måste vi försöka vara andra och försöka vinna så många spel som möjligt för att kvalificera sig till Champions League nästa år, säger Belgiens mittfältare. “Vi måste var säker på att vi fortfarande kan göra det. Om vi ​​i slutändan inte lyckas och det är inte vårt fel, så var det, men vi måste försöka alla spel möjliga. Jag hatar att förlora spel. Jag vill vinna dem. “