Belgium megszünteti a tréninget Unibet történt robbanások után

A portugálok Portugália barátságos mérkőzésen fognak részt venni a King Baudouin Stadionban március 29-én, de a mérkőzés kétségbe vonja a fővárosi terrorcselekményeket.

Kedd reggel, míg egy másik robbanás történt egy metróállomáson a városban. Több embert félnek a halálos áldozatoktól. A csecsemő a belga csapat hivatalos Unibet beszámolójától, a @BelRedDevils-től olvasható: “Összefoglaló, unibet sportfogadás bónuszok gondolataink vannak az áldozatokkal. A labdarúgás ma nem fontos. A képzés törölve. ”

A támadások során a Norwich csatára, Dieumerci Mbokani fel volt ragadva. A Dinamo Kijevben kölcsönzött Kongói csatár a Zaventem repülőtéren volt. Norwich szerint a 30 éves “sértetlen volt, de megrázta”.Mbokani hazatért, hogy Unibet családjával és a klub folyamatos párbeszédet folytasson.

A klub nyilatkozata hozzátette: “Norwich City mindenkinek a gondolata a belgiumi atrocitások és a rokonokról. ”

Nem ismert, hogy a Mbokani részt fog-e venni a Kongói Népszövetségi Népszövetségi Népszövetségi Kupa kettős fejlécében Angola ellen szombaton és jövő kedden. Norwich hozzátette:” “A Premier League játékosai, köztük a Tottenham védő Jan Vertonghen és a Liverpool kapusa, Simon Mignolet közvetítettek támogatási üzeneteket a Twitteren keresztül.

A belga központú Vertonghen így írta: “Nem hiszem, hogy újra Unibet elolvastam ezeket a dolgokat…”, míg Mignolet tweetelt küldött: “#Zaventem” a brüsszeli repülőtér helyére utalva.

A Manchester Egyedülálló szélsőjátékos Adnan Januzaj hozzátette: “Borzalmas, hogy lássuk, mi folyik itt Brüsszelben #Zaventem”.

p> Dedryck Boyata a Celtic írta: “A gondolataim és az imái az #zaventem áldozatokkal vannak”.

A belga és a Manchester City kapitány Vincent Kompany üzenetet küldött a Twitteren, amely a következőket olvasta: “1) és felháborodott.Az ártatlan emberek újra fizetik az árat. Gondolatai az áldozatok családjaival vannak. Brüsszelben.

“2) Brüsszelt kívánok méltóságteljesen Unibet cselekedni. Mindannyian fáj, de el kell utasítanunk a gyűlöletet és a prédikátorokat. Amilyen nehéz lehet. Brüsszelbe.”

read more: unibet fogadás bónusz