Vi måste lära oss, vi rör Rosicky efter att ha förlorat till Island

Reykjavik. Tjeckiska fotbollslag drabbades kvalificera Euro 2016 första nederlag och också förlorat ledning post i tabell A-grupp.

avdelningar coach Pavla Vrbu var otillräcklig i fredag ​​6: e omgången kamp hemma Island och förlorade 1: 2, även om ledningen. Öborna har kommit för att möta “AAA” och innan den andra tjeckiska har en två-punkt bly. Necid inte tillfredsställa gäster

Den första halvan erbjöd inte alltför mycket fotboll konstform. Efter öppnandet kvarten att vara hemma tråkigare om Necid åtminstone en av de två mål chanser av matchen.

islänningar var det inte framåt, medan tjeckerna riktigt så för övrigt med mycket större lätthet.

Ökningen av aktiviteter intjänade i 55:eminuters mål huvudet när han tillträdde uttryck tidigare uppsägning Dočkala straffområdet i det vänstra hörnet.

hem reagerade på ett mål i ditt nätverk på bästa möjliga sätt. Redan ungefär fyra minuter senare körde han för försvar Gunnarsson leds under handsken Chekov regleras.

Efter 76 minuter gjorde United inte förstå defensiv, Sigthorsson tog bollinnehav och skickas hem ledningen – 2: 1. Spel frisyr

De kapten Tomáš Rosický gäster efter matchen klaga till domaren, eftersom de inte förstår domen. Felaktigt fick själv bokade och främst förlorade sin 100: e match i den nationella. Individuella fel

“Indonesian kapten började kasta bilar sedan mitten av fältet.Även om det inte av målen, fick vi under tryck. Detta ledde till det första målet. Tyvärr har vi fortfarande stor tjocklek som kostade oss poäng. Nu hade vi två egna mål, liksom tidigare med Lettland, vi förberett oss för segern. På denna nivå, varje misstag hårt straffas. Förmodligen vi inte har den erfarenhet som vi vinna dessa matcher, “citerade Rosicky portal idnes.cz.

Arsenal mittfältaren London, anser dock att vinsten hade laget lämna negativa spår.

“jag lugnade efter fyra segrar eufori, så nu ska jag inte säga någonting kille. Vi har fortfarande en bra position.Gör fler matcher kvar mycket tid varje spelare har, kan det förändra en hel del. Naturligtvis jag vinner jag är ledsen, vi inte förlora poäng. När vi kan göra andra matcher med Kazakstan och Lettland kommer en fot i mästerskapet. Men vi måste lära av de misstag “säger Rosicky.

Svensk tränare islänningar Lars Lagerbäck berömde laganda.

” Det var viktigt att göra mål snabbt kvitteringsmål, som vi lyckats och underlättas oss situation. Jag måste berömma killarna för prestanda i den andra halvan, som uppfyller de strängaste specifikationerna. Även om vi medgav, men jag gillade deras strategi. Vi är på toppen av gruppen, men det betyder inte någonting.I slutet av kvalificerings kvar fyra matcher, är spelet 12 poäng. Vi måste arbeta hårt för att uppnå vårt gemensamma mål “, säger han citerade Lagerbäck webbplats uefa.com.