Varför Sting, inte Drake, borde spela NBA-stjärnan

Jag hatar att vara bärare av dåliga nyheter, men NBA-stjärnan är meningslöst. Jag älskar NBA mer än någonting i världen, inklusive valpar, kattungar, sex, kall ostpizza, en hård drink och en tom Los Angeles-motorväg vid gryningen. Jag hatar fortfarande det all-stjärniga spelet. Ledsen till Adam Silver, de 30 lagägarna, alla spelare och folket som tillbringade hundratals dollar på biljetter till en förhärligad utställning. Ja, jag sa det. Det är en utställning. Resultatet spelar ingen roll, spelarna försöker knappt spela försvar (vilket för James Harden är varje natt), och de måste alla ha på sig några öskliga tröjor som bara finns för att sälja oss mer varor.Jag försäkrar dig att slutresultatet för årets all-star-spel kommer att vara något som 212-176 och Klay Thompson kommer att vara 17-of-45 från bortom bågen. Dept-6ixed: NBA-snubbar Drake som Toronto all-star game half-time Visa akt Läs mer

Den enda intressanta delen om all-star-helg är faktiskt trepunktskonkurrensen, för vi lever i en guldålder av utanför skytte. Resten är trumped-up skräp – ett garish skådespel som NBA sätter på bara för att de har Super Bowl avundas. Jag hoppas att du tycker om att se Kevin Hart överallt hela tiden, för helgerna, för det är det mesta av vad all-stjärnan erbjuder. Spelarna och analytikerna försöker alla att fungera som om de här sakerna också spelar roll, vilket är löjligt.Charles Barkley väntar apoplectic över Draymond Green börjar inte, trots att han vet att fansen röstar för det all-stjärniga spelet och de gör det för att det all-stjärniga spelet är utformat för att vädja till vardagliga fans. Han säger att det all-stjärniga spelet är ett skämt, men fortsätter att uttrycka sin betydelse för spelarna. Det kan inte vara både en skam och en ära. Det är svårt att bli så upprörd om Green eller någon annan spelare blir snubbed för en startpunkt eftersom jag accepterar att detta är en pedantisk popularitetskonkurrens och spelet kommer att bli hemskt oavsett vem som spelar. Men jag kan berätta en sak som jag är legitimt intresserad av: Sting utspelar sig i halvtid.

Sting. Gilla, den främsta sångaren av avstängd band polisen. Som den killen som skryter om att ha tantrisk sex. Det sting. Gilla, killen från Dune. Som i, inte den professionella brottaren.Fullständig avslöjande, om Sting wrestler utförde i halvtid, skulle jag vara helt ombord. Om WWE superstar Sting slog Scorpion Death Lock på Andre Drummond skulle jag sms alla mina vänner och krävde att de skulle byta till all-star-spelet omedelbart. Det händer inte. Istället stingen som sjöng låt din själ vara din pilot är det sting vi får. Ve det är jag.

Det finns ett kontingent av NBA-fans på Twitter som har påpekat att eftersom all-star-spelet hålls i Toronto i år, ska halvtidsunderhållningen vara Drake. Trots allt är Drake inte bara en av världens största popstjärnor, han är också en diehard Toronto Raptors-fan. Logiken är ljud, förutom en sak: i 10 år kommer Drake att vara Sting.Det är rätt, Drake kommer att mogna till en konstnär lika som corny, daterad och självintrångad som Sting. Varför inte bara klippa mellandan och få Sting nu?

Jag förstår att jag gör ett djärvt uttalande. Kanske älskar du Drake. Kanske ta hand om är ditt favoritalbum. Kanske gick du nerför gången för att träffa din make till Jumpmans stammar. Jag fattar. Jag empati. Det jag måste förklara för dig är att Drake är lika mottaglig för oundvikligheten av ålder som en framgångsrik musikuppgift. Du vet varför så många människor var så förödade av David Bowies död? Det beror på att han var en av de få musikerna att aldrig sluta vara cool. Även album som inte kritiserades på tiden, som Earthling, var i alla fall konstiga och kände sig moderna.När Bowie gjorde Earthling med Trent Reznor skrev Sting låtar till Disney-filmen The Emperor’s New Groove. Det enda Sting och Bowie har gemensamt förutom sitt utvalda yrke och deras nationalitet är att de båda agerade i David Lynch-filmer. Sting i förutnämnda Dune och Bowie i Twin Peaks: Fire Walk With Me. Annat än det, kan de också vara från olika galaxer – och den ena Sting är från suger. Facebook Twitter Pinterest Drake tittar på Golden State Warriors och San Antonio Spurs spelar i Oakland. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Jag är säker på att Sting och polisen ansågs vara ganska modig och subversiv vid en tidpunkt. Jag kommer bara inte ihåg det eftersom jag inte föddes än.Du förstår, jag har inte minnet av Stings guldår, därför kan han lika bra vara sångare till Bachman Turner Overdrive till mig. När jag var gammal nog för att förstå kulturen var Sting redan lam. Jag var inte ett stort fan av hans Grammy prisbelönta sång She Walks This Earth (Soberana Rosa), och jag känner inte någon som var. Men jag håller inte ens det mot Sting. Jag bryr mig inte om att han blir otröstligt dorky, inte mer än jag skyller på Paul McCartney för att släppa ett album som heter Kisses on the Bottom. Jag är inte arrogant nog för att hävda att jag är immun från tidens gång, men ingen är immun. Det inkluderar Drake. Visst, Aubrey Graham verkar bara svälla just nu – klippa spår med Rihanna och släppa band med Future.Han kan fängsla oss med dålig dans, överdrivna kläder och påstådda erotiska kopplingar med Serena Williams nu men oddsen är starka att han så småningom kommer att släppa sin motsvarande låtar från labyrinten och våra barn kommer att undra vad det var vi tyckte om den här killen i Den första platsen. NBA är den hippaste, mest progressiva av de fyra stora sporterna i Amerika (fotboll är definitivt hipper, men det är som fadern John Misty of Sports, medan basket är Fetty wAP). Så, jag förstår att detta val verkar som en svek av allt som vi älskar om spelet. Jag uppskattar att NBA står i spetsen för att förespråka ansvarig pistolägande. Jag respekterar kommissionär Adam Silver för hur han snabbt behandlade den rasistiska Clippers ägaren Donald Sterling.Jag njuter av den genomsnittliga basketspelarens kärlek till spännande mode. Basket är sporten i Amerikas framtid, medan fotboll är vår nuvarande och baseball är vårt deprimerande, dammiga förflutna. Ändå måste vi acceptera att inte bara våra hjältar är förtjusta att skriva ett skämtalbum eller 12 under det närmaste decenniet, vissa NBA-fans är dorks. Om bara varje NBA-fan stötte på det nya Flume-samarbetet med Vince Staples. Tyvärr är vissa NBA-fans Chad Ford.

Du kanske tror att svarta artister inte faller så svårt som vita bebisboomerartister gör. Kanske är det så, men även Michael Jackson gjorde Invincible. Någon av köper du Puffs senaste album? Jag trodde inte det. Om du är ung och älskar basket, så kommer du noga att titta på NBA-stjärnan, oavsett vem som är halvtidsspelaren.Det kan vara Shaggy och du stämmer fortfarande. Det är din pappa som måste övertygas. Kanske ska han kolla in spelet eftersom han hörde att Sting kommer att vara där för att utföra Spread a Little Happiness. Ligan behöver medelålders män lika mycket som de behöver hypebeaster som tillbringar större delen av sin dag i linje framför Supreme Store. Och så överlägsen som du kanske känner just nu, du kommer att bli samma kille på 30 år, så glad att ligan frågade farfar Drake att utföra på det all-stjärniga spelet i London eller Peking. Så om du är en NBA-fläkt, var det nu eller inom en snar framtid, bör du koppla av, oroa dig inte för det all-stjärniga spelet och bara vara glad att du inte behöver lyssna på Coldplay.