Pribram – Teplice 1: 1, en god halv bare ett mål, og hjemmet punktet

Pribram under trener Tobias levere gode resultater og resultatene, selv om det siste bukket under for Slavia og tidligere bundet til Dukla. For de siste syv kampene, men vant fjorten poeng.

“I første halvår vi sette en anstendig tempo, men det eneste målet kom på slutten. Vi visste at den andre halvparten vil være mer vanskelig, noe som ble bekreftet. Men vi mistet ikke, må vi ta poenget, “sa Pribram trener Pavel Tobiáš. Hjem

Teplice var det beste laget, men morsom i første halvår kunne ikke sette mer enn ett mål. For Reznicek var det niende hit i høst.

Teplice etter to tap, scoret utendørs har fire uavgjorte og tre tap, lekeplasser rivaler blant de svakeste i ligaen.

“Jeg vet ikke det vi viste i første omgang.Vi spilte noe helt annet enn vi trodde. Vi ble skremt, vi fikk ikke gå i kamp, ​​vi var aktive fremover. Etter en halv viste det så sannsynligvis fortjente uavgjort, “sa Teplitz trener Zdeněk Ščasný. Hjem

Dommer Orel fra start å spille for forstyrrede og spilte enda skarpere kamp. Over frispark engang ikke skli gjest Ljevakoviče savnet på Filla, hvoretter hjem til orde for et straffespark, men til ingen nytte.

Teplice bekreftet at de lekeplasser rivaler mislykkes, og i første halvår ristet i utgangspunktet bare en gang .Den unge Norge Bet 365 mannen Takács utført et fint kryss, kom til kalk og nesten dyttet ballen i mål, men handlingen stoppet sin foul på keeperen.

Hvis ikke, de var mer aktive innenlandske Pilík men når en utbryter prováhal sjanse til å passere fra en vinkel hit bare målvakt GRIGAR, som etter to mislykkede kampene prøver å gjøre et rykte. Sus tilbake i posisjon akrobatiske skutt hardt over. Et hjem utgikk verken fantasistandardsituasjoner når mottakernes sentrene ikke lokalisert.

Pribram Men tross alt halve målet nytes.Fillo høyre kryss, besøke Vondrášek når du prøver å sparke ut en feil, ballen kom til hjemmet spissen slaktere som med hell lagt allerede sitt niende mål for sesongen.

I andre halvdel Teplice lagt, noe som skaper et lavere trykk, men de fikk bare unøyaktige eller nedůrazným raketter fra avstand. Pribram forble farlig, som truet med en rask Norsk betting kontring. Etter at en av dem var i en ideell posisjon Hnaníček, men det var ikke et vakkert skudd, kontre 02:56, da spillerne Teplice forsvares.

68 minutter, men fortsatt levde å se Teplice.Fra venstre kom noen sentre som hjemme forsvar unna, men til slutt Nivaldo tross alt funnet en savnet gratis Jablonski og Teplice stopperen hadde nok tid til å få kontroll på ballen og sendte den nøyaktig stanga.

Pribram han prøvde å gå tilbake ledelsen fra et frispark Zeman, men Grigar skatte det.

more: http://xbookmakere.com/bet365/