Manu Tuilagi snabba start hjälper skenande Leicester trample över Treviso

Tigrarna femte successiva seger innebär att de kommer att toppa Pool fyra och de kommer att vara desperat för att avsluta poolen steget i stil nästa söndag genom att vinna på Stade Français för att öka deras chanser att ett hem kvartsfinal.

< p> bonus-punkt vinna sätter dem på 23 poäng och det enda andra gång de har startat en kampanj med fem raka segrar var 2001-02 när de vann cupen för en andra successiv säsong.

Leicester , som satte en stark sida, hade spelet nästan sys upp av halvtid mot en italiensk sida som är längst ned i Guinness Pro12 och utan en seger i 16 matcher i alla tävlingar.Tigrarna, som hade slagit Treviso i alla sina tidigare nio möten, skramlade upp fyra konverterade försök och medgav en i en ensidig första halvlek för att leda 28-7.

Leicester fick en flygblad tack vare ett försök skapande pass från Tuilagi, som återvände till startuppställningen efter en långsiktig ljumskskada. Den samoanska födda center sätta Fitzgerald över med bara en minut och 56 sekunder på klockan efter ett drag på vänsterkanten.

När James Ambrosini missade med en långväga straff beslutade TMO Leicester hade hållits upp efter körning över Treviso linjen från en lineout.Men Treviso glädje var kortvarig eftersom de medgav en 20 minuters straff försök från den resulterande scrum.

Treviso var tvungen att arbeta hårt för att hålla Leicester ut men i den 29: e minuten trycket berättade och tigrarna gjorde deras tredje försök, Goneva dra nytta av ett slag studs efter Burns hade flisas över gästernas försvar.Treviso knappast satt sin fot i Leicester halv men när de gjorde de tog full nytta av en lineout, Pratichetti tar emot en härlig pass från lås Filo Paulo sprint fri från en icke-existerande Tigers defence.Leinster slå ut ledsen bad tack vare Ian Madigan s 20- punkt haul Läs mer

Leicester fick sin fjärde efter domaren straffas Treviso för en off bollen tackla när Jordan Crane verkade inställd på att göra mål från Ben Youngs’ paus.Från lineout Logovi’i Mulipola störtade mot linjen och från återvunnet bollen Thompstone trängde sig över.

Det tog Leicester mindre än fyra minuter av den andra halvan att göra mål prova nummer fem, England scrum- halv Ben Youngs tävlar 80 meter efter en snabbt tas lineout fångade Treviso tupplur. Burns missade omvandlingen. Nio minuter senare Burns fick den sjätte med ett chip och jaga under inläggen innan du lägger konverteringen att göra det 40-7.

Med snö som faller båda sidor gjort en rad byten men Leicester fortsatte att dominera scrums och Ferrari var synd arkiveras i 71: a minuten efter Treviso kollapsade en annan. Pearce fick Leicester sjunde försök i den 76: e minuten, omvandlas av Tommy Bell.