Fotbollsöverföring rykten: Chelsea att skriva PSGs Marquinhos?

Som sådan skulle det inte bli någon överraskning, att José Mourinho, som en mer dapper Krusty the Clown, vill ta med sig sitt eget Sideshow Mel för att ersätta seriell (titelbud) mördare Sideshow Bob. Det kan ha tagit ett år, men länkarna till PSGs försvarare på £ 40m fortsätter att växa, och medan Manchester United kan ha ett intresse, är Chelsea redo att sväva. Om det inte är så är det bara det vanliga pre-match tittle tattle, som är utformat för att upprota en av dina motståndares nyckelaktörer. Säkerligen inte? Facebook Twitter Pinterest David Luiz och Sideshow Bob – kan du berätta för skillnaden? Fotograf: The Guardian

Om United slås till PSG-försvararen kommer de att vända sig till en av Mourinhos gamla flammar, Raphaël Varane.Louis van Gaal anser att Real Madrid centerback är mannen för att försäkra sig om sitt porösa försvar, och fransmannen skulle sätta klubben tillbaka den misstänkt exakta siffran på 39,4 miljoner pund. Självklart är Chelsea också på fallet och tittar på Varane som ett annat alternativ att ersätta John Terrys åldrande lemmar.

Och Blues görs inte där. Efter att bilder uppstod av det verkliga livet i Simpsons-stjärnan Lionel Messi, som åtnjutit en middagställe med den gamla Barcelonas palats Cesc Fàbregas, utnyttjade vissa möjligheter att sätta två och två tillsammans och få 100 miljoner kronor för rekordöverföring. Med så långt bortskallad sladder hur ska läsarna tro på någonting? Kommer inte någon att tänka på barnen?

I Liverpool har en sänkt borgmästare Joe Quimby skickat sina minions till Italien för att få tillbaka en del brasilianska talanger.Rapporter på kontinenten säger att Anfield scout Paul Goldrick var i Rom för att se Felipe Anderson, en attackande mittfältare med sju mål och åtta assistanser i 23 matcher den här säsongen för Lazio. Självklart kommer Brendan Rodgers inte ha allt på sitt sätt, med Manchesters City och United, och Chelsea, som väger upp ett bud på 20 miljoner kronor.Om Anderson släpper igenom Liverpools fingrar kommer de tillbaka till Rom för romernas Miralem Pjanic. Under tiden Arsène Wenger, besviken av Santi Cazorlas nya lurade lås, ger Milanos egen spikhåriga lekare ögat, med Stephan El Shaarawy som enligt uppgift är intressant för samlaren av fina fot Anfallande mittfältare. El Shaarawy är ute med en trasig metatarsal, men skada har aldrig slutat Wenger tidigare, så förvänta sig ett Arsenal-bud snarast. “Mitt mål är att komma tillbaka så snart som möjligt. Arsenals intresse ger mig verkligen glädje men mitt mål är att återvända till Milano och göra det bra i Milano “, sade den italienska angriparen, förmodligen inte följd av en återgivning av 90-talets klassiker Do the Bartman.

Och om Det som inte fungerar Wenger kommer istället att vända sig till Aleksandar Dragovic.Glöm att Dynamo Kyivs österrikiska spelar i en helt annan position – i mitten av ryggen – Norrlands huvudstad Skinner behöver en spelare med spikigt, snyggt Bart-liknande hår för att utöva sitt Springfield rollspel och Dragovic har tidigare visat att han kunde Passa räkningen.