Eddie Jones elvárja hozzáállás és az ösztön az új angol fajta

„Amit keresek az attitűd, hogy milyen kétségbeesett valaki, hogy lesz egy jobb játékos,” mondta. „Watching Angliában a világbajnokság, azt hittem, hogy volt egy csomó potenciális, és ez a kérdés, hogy mi hozza át. Számos játékos ugyanazon szabvány: miért van ez nem vagyok biztos, és meg kell találni, mert a jó játékosok hajlamosak felkelnek és lennie kell egy szakadék az igazán jó, akik, hogy 2-3% extra, és az átlagos. A mi feladatunk az, hogy hozzon létre olyan környezetet, amely ösztönzi a játékosokat, hogy tegyenek többet. Amikor fiatalabb voltam, én szörnyen tűrő, akik nem rendelkeznek ugyanazzal a lelkesedéssel és a meghajtó nyerni. Én egy kicsit jobban van.Az idő tanítja ezt. “Anglia Eddie Jones elhagyja Tom Youngt, Woodt és Parlingt, és felszólítja a hét új sapkát. Olvasson tovább Jones egy csapatot választott a Hat Nemzetnél többet szem előtt tartva. Paul Hill, Luke Cowan-Dickie, Jack Clifford, Maro Itoje és Josh Beaumont nem lesznek pole pozícióban a Skóciával szemben a jövő hónapban, de Jones játékosai úgy vélik, hogy a legjobb nemzetközi csapatok közé bet365 sport fogadás online kerülhetnek, – a bajnokok, a teljes csapat tagjai, nem pedig a sérülések.

A játékosoknak képesnek kell lenniük tanulni. “A legbüszkébb játékosok közül az egyik legokosabb játékos. Szóval rögtön világosnak kell lenniük, meg kell tanulniuk, hogy jó rugby játékosok legyenek.Az egyik dolog, amit kapott, hogy nagyon erős kb fejleszt egy Anglia stílus, nem egy hibrid szaracénok és Harlequinek. Kaptam egy elfogadható képet, hogy hogyan akarunk játszani, de már megvan, hogy értékelje a játékosok és milyen skill-set már megvan, hogy véglegesítse a stílust. Meg fog függ talajviszonyok vagy a játékvezetőt, ezért szükség van egy alap stílust tudunk majd alkalmazkodni.

„Az egyik legjobb napja volt, mint egy edző figyelte Pep Guardiola a Bayern München edzés. Zavarban voltam, én edzés végére az ülés annyira véres zseniális.Volt néhány, a legjobb játékos a világon – Müller, Robben, Ribéry – és dolgozott velük, így nehéz jöttek le a pályáról, csöpögő izzadság, bár ez volt 3C.

„A rögbi egy másik játék, mert a kapcsolat, de beszéltem Guardiola az ő filozófiája mozog a foci az űrbe, és rögbi olyan, mint a futball, ha megússza a set-darab, a játékosok tudta, hová menjen, és hogyan mozognak az, ahol a labda . Ez nem csak arról szól, keményen dolgozik, de hogy okos a képzésben.

„Szeretem dolgozik játékosok. A szórakoztató része a nap coaching a pályán. Én alap szakma iskolai tanár, és szeretem, hogy az emberek javítani.Ha négy év múlva visszanézek és látom azokat a játékosokat, akik jelentősen javultak, akkor nagyon boldog leszek. Jó ifjú edzői stábom van, és együtt bet365 sport fogadás bónusz gondolkodunk. Létrehozzuk a kereteket, hogy játsszanak, de meg kell hozniuk a döntéseket arról, hogyan működnek.

“Sok szekvencia rögbi játszik itt, . Ez volt a teszt rögbi 15 évvel ezelőtt. Ezekben a napokban meg kell tudnod értékelni, hogy hol van a tér és mi a helyes lehetőség.A legjobb döntéshozó kívül fele Angliában Charlie Hodgson, de ő 35, és nem hiszem, hogy meg tudjuk kerék rajta.”

Jones azt mondta, hogy felvette egy oldalon Murrayfield az első napon a a munkát, de megvárja, amíg ő látta a csapat vonat, mielőtt döntött.Azt mondja, hogy felveszi a csapat, hogy megfeleljen a várható feltételek: James Haskell összhangban kell openside flanker Chris Robshaw a vak-oldalon, és Billy Vunipola a No8, George Kruis és Joe Launchbury a második sorban, és Mako Vunipola, Dylan Hartley és Dan Cole elöl.

Ez talán nyitottabb mögött, de Danny Care egy olyan hely, vetesse meg dulakodás fél, míg Jones lehetősége van játszani George Ford a fly-fele és Owen Farrell a a központ, bár Manu Tuilagi ebben a szakaszban nem valószínű, hogy kész, amíg a negyedik fordulóban ellen Wales, néhány középpályán tolóerő lenne szükség: Jonathan Joseph és Elliot Daly a csapat külső-központokban.

„Saját fő feladat az, hogy a kiválasztás jobb „, mondta Jones. „Mindig is volt egy ötlete, akik szeretnék játszani, de a játékosok bet365 online fogadási útmutatók változtatni, és módjuk van az elkövetkező hetekben.Ez a feladat én, és miért van az álmatlan éjszakák. Nem hiszem, hogy hiányzik a lépést a hátsó sorban Murrayfield aggodalomra ad okot, de lehet, hogy ha mi játszottunk az All Blacks Dunedin. A bontás egy ügyességi mindenkinek jó legyen, nem csak a No7. Kaptunk gyakorolni, és mi lesz, sok.

„Ha a végén négy év tudtam leülni ide, és azt mondják, megértettük, hogyan Anglia igyekezett megnyerni, akkor mi lett volna sikeres, és mi volna jó volt az időszakban. Az összes nagy csapat a világon tudja, hogyan játszanak, de nincsenek titkok hogyan játszanak.Nézed az All Blacks és pontosan tudja, hogyan igyekeznek megnyerni a játékot a rögbi.

„Amikor edzője Ausztrália Anglia ellen pontosan tudtuk, hogy hogyan próbálja megnyerni ellenünk. Azt akarom, hogy ez így legyen egyértelmű, akkor ez olyan könnyű a játékosok játszani, mert akkor nem kell gondolni. Ha nem kell gondolni, akkor használja a képességeit.

„A rögbi egy furcsa játékot, mert azt kérjük a játékosoknak, hogy úgy gondolja, – de valójában nem akarják, hogy úgy gondolja, mert azt akarjuk, hogy ezt dolgokat ösztönösen. Azért, mert ha azok úgy gondolja, akkor az idő elment.Ha megkapjuk őket játszani ösztönösen, akkor engedje bennük rejlő lehetőségeket.”

Jones edzette a Rugby Bajnokság, amikor ez volt a Tri-Nemzetek, a World Cup, a Super Rugby és a Premiershipben. A Six Nations ad neki egy nemzetközi coaching Grand Slam. „Amikor én voltam az iskolában, mi volt egy tanár, aki hozta az ausztrál iskolás, hogy az Egyesült Királyságban 1977-ben az összes Ella testvérek. Ő megmutatja nekünk videók a Five Nations, játékosok, mint Phil Bennett, Gareth Edwards, JPR Williams, JJ Williams.

„Ez egy megtiszteltetés, hogy részt vesz a versenyen, amely egy ilyen nagy hagyományokkal és mi volt nagyon érdekes volt számomra az elmúlt hétvégén a 2015-ös versenyen, és hogy a gondolkodásmód megváltozott.Csapatok igazán akart a pontokat, és meg is tették. Nem értem, miért nem lehet menni, és csinálni, hogy minden meccsen.”