Dobrotka gjorde rapporterade Boudjemaa. Slavic bek punkt från att Dukla

Hon spelade de sista 16 minuterna av Prag derby i år och många slaviska panna blåste Julisce entusiasm. Det första skottet är nu ett mål. Efter ett hörn för att header precis fått Martin Dobrotka.

Men vänta! Speakern informerade åskådare och journalister som mål som görs Damien Boudjemaa.

rättad på några få minuter.Denna situation gick Dobrotka med ett leende.

“Jag bryr mig inte vem som rapporterar, särskilt som vi tog ledningen”, sade han efter duellen.

Hans Hit Slavia ingenting gick fel Dukla hade verkligen eldas upp. “Ange i spelet vi kom ut smak, Dukla det fanns en hel del obehagliga skott runt straffområdet, flög till polerna”, säger Dobrotka och tillade: “De hotade huvudsakligen från den vänstra sidan, där vi missade och täckte inte”

så snart gästerna anländer i täten, Dukla besvaras omedelbart. På utjämning mål på en 1: 1 var ensam Dobrotka aktie. “Jag halkade och rival därefter avgjord.Och det var som om från början “, säger han.

Mer än sex tusen åskådare såg på Julisce speciellt i första halvlek ganska fotboll, gjort främst inhemska.

Detta Slavia minerade minimi maximum. Två skott, två mål: header delikatesser och sjunde skott Skador säsongen efter ett fel målvakt rådet. “Vi drog fördel av fasta situationer och grymhet SKodak. Trots att hon Dukla tryck kunde vi stöder “beklagade Dobrotka.

Men inte hålla. Efter skiner på halvpension poäng 2: 2 Slavia coach Lamb Boudjemaa drog och ersatte honom med defensiva Nitrianským.Slavia förlitat sig på försvar och eventuella standardsituationer eller avbrott.

“Poängen är vi äntligen nöjda, även om Fabric chans hamnade i baren”, säger Dobrotka.

Det under en lång tid att hålla hälsa och för närvarande gäller för positionen av extrem försvarare.

Var han spelar bäst? “Jag är i början av sin karriär till detta inlägg började. I försvaret spelade jag bättre än på mittfältet, där de flesta av mitt spel tillbaka, måste en spelare ha mer kontroll. Där jag spelar nu är prioritet defensiv. Även tränare efter mig och vill attackera, men grunden är ett bra försvar, bara då kan det finnas någon förlängning “, avslutade Dobrotka.

Och det kom på fredag ​​kväll.